Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Ζώδια και απιστία...

Τα αστέρια «μιλούν» και μας αποκαλύπτουν τα μυστικά τους σχετικά με την πίστη και την απιστία των ζωδίων.
Άνδρας Κριός Η απερίσκεπτη στάση του είναι μοναδική. Ορμά με την ψυχή του σε κάθε ερωτική περιπέτεια σαν να είναι μοναδική. Δίνει μεγάλη σημασία στο ρομαντισμό μέσα στη σχέση του και, όταν δεν υπάρχει, του είναι αρκετά εύκολο να ρίξει τα μάτια του αλλού.
Γυναίκα Κριός Είναι δεκτική και χαδιάρα και διαισθητική. Όσο νιώθει την αγάπη σας, μπορείτε να είστε σίγουροι για την αφοσίωση της. Πα να μην τη χάσετε θα πρέπει να φροντίσετε να παραμένουν ζωντανά στη σχέση σας το πάθος και ο ρομαντισμός.
Άνδρας Ταύρος Θα κάνει τα πάντα για την αγαπημένη του, όσο εκείνη αναγνωρίζει την αυθεντία του. Βασικά, είναι πιστός και αγαπά τη σύντροφο του μέσα από την καρδιά του. Θα κάνει τη «στραβοτιμονιά» μόνο όταν νιώσει πως δεν τον θαυμάζετε πια.
Γυναίκα Ταύρος
Πρόκειται για ένα αισθησιακό πλάσμα, που εκφράζει ελεύθερα τον ερωτισμό του. Ένα ζώδιο αρκετά πιστό και
συνεπές. Η Ταυρίνα θα απατήσει το σύντροφο της μόνο όταν δεν θα μπορεί πια να είναι υπερήφανη για εκείνον, όταν δηλαδή ξεπέσει στα μάτια της.
Άνδρας Δίδυμοι Απρόβλεπτος και ανήσυχος ο άνδρας αυτός μπορεί να βρει «διαφορετικούς τρόπους να πει «Σ'; αγαπώ» όσο αυτός. Ωστόσο, δεν μπορεί να είστε σίγουρη αν αύριο θα ισχύουν ακόμη όσα σας είπε σήμερα. Δεν μένει στο «χθες» και δεν τον ενδιαφέρει το «αύριο». Ζει απόλυτα το «τώρα».
Γυναίκα Δίδυμοι
Εδώ έχετε να κάνετε με μια γυναίκα που μπορεί να προσαρμοστεί στις δικές σας επιθυμίες. Θα σας είναι πιστή όταν εσείς το θέλετε και της το δείχνετε. Θέλει να είναι ανεξάρτητη και αναζητά σοβαρή σχέση με εκείνο τον άνδρα που θα μπορεί να δεχθεί την ανάγκη της αυτή.
Άνδρας Καρκίνος
Αυτός ο κύριος είναι ονειροπόλος αλλά συγχρόνως και πρακτικός. Αγαπά το φλερτ, αλλά πρέπει να ξέρετε πως κρύβει τρυφερή καρδιά που εύκολα μπορεί να πληγωθεί. Αν δεν τον πληγώσετε, δεν έχετε φόβο να σας απατήσει.
Γυναίκα Καρκίνος Ευαίσθητα πλασματάκια. Πληγώνονται εύκολα και κλαινε ακόμη ευκολότερα. Αν μια τέτοια γυναίκα είναι σίγουρη για την αγάπη σας, θα σας είναι πιστή για μια ζωή. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν διστάζει να καταστήσει σαφές ότι έχει δυσαρεστηθεί και «παγώνει».
Άνδρας Λέων
Ζηλιάρης και κτητικός στις σχέσεις του ο Λέων. Περιποιητικός και δοτικός, αγαπά αληθινά και δεν απατά εύκολα τη σύντροφο του.
Γυναίκα Λέων Όμορφη, έξυπνη και γεμάτη ζωντάνια. Εμπνέει έναν απαράμιλλο ερωτισμό. Της αρέσει να νιώθει επιθυμητή. Επιτρέπει στον εαυτό της μικρά και αθώα φλερτ. Αν προχωρήσει σε απιστία εξαρτάται πολύ από το σύντροφο της. Πιστεύει πολύ στο «οφθαλμόν αντί οφθαλμού».
Άνδρας Παρθένος Οι άνδρες αυτοί αγαπούν τις βαθιές και ειλικρινείς σχέσεις, αυτές που τους εμπνέουν απόλυτη εμπιστοσύνη και σταθερότητα. Αποζητούν μια καλή σύζυγο και όχι μια πρόσκαιρη ερωμένη. Όταν λοιπόν βρουν αυτό που ψάχνουν, δύσκολα ρισκάρουν να το χάσουν.
Γυναίκα Παρθένος
Ντροπαλή, γήινη και συγκρατημένη. Κάνει τα πάντα για να κρατήσει κοντά της το μεγάλο έρωτα. Ο μόνος λόγος για να πέσει σε ξένη αγκαλιά είναι να μην την ικανοποιεί πλέον η σχέση της, ώστε να πιστέψει πως στο τρίτο πρόσωπο θα βρει την αληθινή αγάπη που τόσο αποζητεί.
Άνδρας Ζυγός Μπερδεύει συχνά τη φιλία με τον έρωτα. Αγαπά τις περιπέτειες. Κατέχει πολύ καλά την τέχνη της απιστίας και δύσκολα μια γυναίκα μπορεί να του αντισταθεί.
Γυναίκα Ζυγός Η Ζυγίνα έχει ανάγκη την αναγνώριση. Αγαπά τη συντροφικότητα και κάνει τα πάντα για την αρμονία στη σχέση. Βλέπει τον άνδρα ως βασικό στήριγμα της και δεν ρισκάρει να τον χάσει, εκτός αν βρει άλλο έρεισμα, πιο δυνατό και αξιόπιστο.
Άνδρας Σκορπιός
Ένας γνήσιος Σκορπιός έχει μεγάλη ζήτηση στις γυναίκες. Άνδρας αινιγματικός και αδιαμφισβήτητα σεξουαλικός, γίνεται στόχος των απανταχού θηλυκών, Ωστόσο, εκείνος δεν έχει μάτια παρά μόνο για το ταίρι του. Θα σας είναι για πάντα πιστός.
Γυναίκα Σκορπιός
Είναι ιδανική στο ρόλο της μητέρας και της συζύγου. Διαθέτει έκτη αίσθηση που τη βοηθά να αναγνωρίσει με την πρώτη ματιά το μέλλοντα σύντροφο της. Μια Σκορπίνα ως σύντροφος δεν θα σας κάνει ποτέ να αμφιβάλετε για την αφοσίωση της.
Άνδρας Τοξότης Του αρέσει πολύ να φλερτάρει. Αγαπά το ταίρι του, αλλά με ειλικρίνεια δηλώνει πως δεν αντέχει την καταπίεση. Χρειάζεται χώρο για να αναπνέει αλλά και για το «αθώο» του φλερτ, που χρησιμοποιεί σαν τονωτική ένεση. Αν δεν τον πιέζετε και δεν του κάνετε πολλές ερωτήσεις, δεν θα υπάρξει θέμα απιστίας.
Γυναίκα Τοξότης
Αν η σύντροφος σας είναι Τοξότης, μην τολμήσετε ποτέ να απαιτήσετε κάτι από εκείνη. Θα πρέπει να της το ζητήσετε πολύ ευγενικά. Της αρέσει να την προστατεύουν αλλά όχι να την ορίζουν. Αν είστε ευγενικός και τρυφερός μαζί της, θα σας ανταμείψει με την πίστη της.
Άνδρας Αιγόκερως
Είναι καταπληκτικός οικογενειάρχης. Απόλυτα πιστός, αρκεί να του δίνετε την αναγνώριση σχετικά με την αξία του, που τόσο έχει ανάγκη. Πείτε του πόσο όμορφος κι έξυπνος είναι και μη φοβάστε τίποτε.
Γυναίκα Αιγόκερως Απόλυτα πειθαρχημένη και άριστα οργανωμένη, ελέγχει άρτια σώμα και μυαλό. Βασική προτεραιότητα της είναι το επάγγελμα και μετά έρχεται η αγάπη, οπότε και δεν υπάρχει φόβος να σας απατήσει.
Άνδρας Υδροχόος
Έχει πολλά ενδιαφέροντα και χρειάζεται μια σύντροφο με την οποία να μπορεί να συζητά όλα τα θέματα που τον ενδιαφέρουν. Είναι άτομο πιστό. Το σεξ τού είναι σημαντικό αλλά όχι περισσότερο από το φαγητό ή την εφημερίδα του. Δεν θα ξεχάσει ποτέ την πρώτη του αγάπη.
Γυναίκα Υδροχόος Αν η σύντροφος σας είναι Υδροχόος, πρέπει να θυμάστε πως δεν είναι ιδιοκτησία σας, ότι δεν σας ανήκει! Η γυναίκα αυτή έχει ανάγκη να νιώθει ελεύθερη. Μην προσπαθήσετε να την κρατήσετε «δεμένη» στο σπίτι, γιατί τότε ή θα αποδράσει, αφήνοντας σας μόνους, ή θα πάθει κατάθλιψη. Το κακό είναι πως αποζητά την ελευθερία και στο σεξ, γεγονός για το οποίο καλό θα είναι να επαγρυπνείτε...
Άνδρας Ιχθύες Είναι οι καλύτεροι ακροατές. Θα σκύψουν σε όποιο πρόβλημα σας και θα σας βοηθήσουν να το ξεπεράσετε. Έχουν ανάγκη την ηρεμία και αποζητούν συχνά λίγη μοναξιά. Χρειάζονται λεπτό χειρισμό. Μην κολλάτε πάνω στον δικό σας σαν βδέλλα και θα σας είναι για πάντα πιστός!
Γυναίκα Ιχθύες
Γοητευτική, συγκρατημένη, όμορφη. Δεν θέλει τον άνδρα στη σκιά της. Θαυμάζει το σύντροφο της και τον κοιτά στα μάτια. Λαχταρά την προστασία του. Σε άλλη περίπτωση, δεν θα δυσκολευτεί να τον απατήσει.

Πηγή: zodiomania.pblogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου